Személyes bemutatkozás


Adsolmedia Group Kft. 1135 Budapest, Hun u. 13. 8/1.

Varga Gizella

Varga Gizella

Varga Gizella
gizella.varga@adsolmedia.com
+36 30 221-2649

Az elmúlt 25 évben kommunikációs szakemberként tevékenykedtem a hazai reklámpiac szereplőinél: reklámügynökségnél, médiaügynökségnél, médiatulajdonos cégeknél, illetve hirdető, multinacionális nagyvállalatnál. A marketingkommunikáció minden szegmensében szereztem tapasztalatot: foglalkoztam médiával, reklámokkal, PR-ral, rendezvényekkel.

A Magyar Telekomnál eltöltött évek alatt sokat tanultam a rugalmasságról és az elfogadásról, hiszen a 9 év során a vállalat számos területén dolgoztam. Kezdtem a médiavásárlásért felelős médiamenedzserként, és az Origo barter megállapodásait és kampányait menedzseltem. Később kommunikációs menedzserként komplett ATL és BTL kampányokat bonyolítottam, végül felsővezetőt támogatva szöveget és cikkeket írtam, rendezvényeket szerveztem.

 

Mező Erzsébet

Mező Erzsébet

Mező Erzsébet
erzsebet.mezo@adsolmedia.com
+36 20 360-0902

Közel 15 évet töltöttem a Zenith Optimedia csapatában. Az ügynökség alakulásától vezető szerepem volt a későbbi sikeres működésében. Ez idő alatt nagyon sok nemzetközi és hazai ügyféllel, vállalkozással kerültem kapcsolatba. Folyamatosan nyomon követtem és részese voltam a médiapiaci eseményeknek. Alapító tagja voltam a Reklámkocsma rendezvénysorozatnak.

A multinacionális cégnél szerzett tudást ezt követően egy kisebb, nemzetközi médiaügynökségi hálózatnál hasznosítottam. Itt jelentős tapasztalatot szereztem az évek folyamán a média barter tevékenységek bonyolításában: a Ringier Kiadó és a Népszabadság Kiadó barter ügyleteit intéztem 8 éven keresztül. Ide tartozott a kampányok tervezése és vásárlása, lebonyolítása is. Mindegyik ügynökségnél részt vettem a vállalkozás irányításában is.